Part 31

Tack ni som kommenterar, utan er hade jag slutat skriva för länge sen! Fortsätt så! :D ♥
________________________________________
'
Justin och jag stod upp hela första halvleken. Vi skrek, gestikulerade med både armar och ben och skrattade. Varje gång bollen var nära på att gå in i mål, men åkte utanför så ropade vi "noooo" i kör. Vi vevade hysteriskt med våra halsdukar, en gång så dramatiskt att jag råkade tappa min så den flög iväg och hamnade rakt i en gubbes famn som satt några rader framför oss. Så medan Justin vek sig av skratt när han såg mig fick jag gå ner till honom och be om förlåtelse och hämta tillbaka halsduken. Jag höll på att skämmas ihjäl, men så fort jag kommit tillbaka till Justin så släppte mitt stela ansiktsuttryck och även jag började skratta.
'
"Är du hungrig?", ropade Justin till mig, men trots det hörde jag knappt vad han sa, klacken var mitt uppe i en hejjaramsa.
"Ja, jag har inte hunnit äta middag än..", svarade jag.
"Inte jag heller! Jag går och köper något åt oss..", sa han och reste sig upp, men den här gången var jag snabb. Jag reste mig kvickt upp och tryckte ner honom på stolen igen.
"Den här gången bjuder jag!", sa jag och viftade med sedeln jag höll i handen framför honom. Justin såg upp på mig och skulle precis protestera när jag började gå mot trapporna som ledde ner till fösäljningsstånden.
'
En kvart senare efter en massor av velande och funderande över vad jag skulle köpa så var jag påväg upp igen med en enorm korg fylld av pommesfrites och chicken nuggets, och under armen försökte jag balansera två stora coca och en dipp påse.
"Damdam", sa jag och ställde ner allt vad jag höll i framför Justin och fortsatte.
"Bäst för dig att du gillar det, för det var en suuuperlång kö..". Jag stoppade in en pommesfrit i munnen och såg på Justin.
"Jag älskar det!", sa han och högg in.
'
Efter att vi tömt nästan hela korgen och druckit upp all cola var vi inte lika hoppiga som innan, utan nu satt vi hopsjunkna på våra stolar och utbrast bara i glädjerop med jämna mellanrum när någon av Red Fox spelare gjorde något bra..
"Visst är dom väll ganska bra ändå, trots att dom ligger under med 3-1?". Justin såg frågande på mig.
"Ohja, man ser ju att det är dom som äger matchen. Dom andra har bara haft tur med sina mål!", svarade jag och log mot honom.
"Haha, ja men precis! Vilken tur att du håller med mig, annars hade det ju varit lite pinsamt att ens ta med dig hit..", sa han. Jag lyfte blicken från planen och såg på honom, sedan svarade jag.
"Men även om dom så förlorat med 573-0 och spelat som krattor så hade jag varit glad att jag följt med! Jag har verkligen jättekul!", jag log och han log tillbaka.
"Aww, du är så söt", svarade han och vände blicken mot matchen när han hörde hur publiken började bua. Jag gjorde detsamma, och det var i den sekunden som jag även kände hans hand greppa om min.

Kommentarer
Postat av: Anonym

mermermer nu blir det spännande!:D meeer

2010-12-12 @ 21:38:13
Postat av: Anonym

meeeeeeeeerrrrr snälllaaaaaaa så himla bra verkligen :D

2010-12-12 @ 21:55:15
Postat av: Anonym

meremermermermermermer......:D

2010-12-12 @ 22:17:53
Postat av: Anonym

mer snälla <3

2010-12-13 @ 17:30:26
Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerr!!!:D<33

2010-12-13 @ 21:21:31
Postat av: Alexandra

Sjukt bra! Orkar inte läsa mera nu för ahr läst från början, men ska väll äta lite och tar väll upp läsandet sen! ;D

2011-02-26 @ 09:07:45
URL: http://alexandrajuliette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0