Imorgon kommer nästa del!

Har inte haft tid för att skriva nu i veckan, men imorgon så! Hoppas jag fortfarande har några läsare kvar trots den usla uppdateringen! ;P♥

Part 91

Tidigare:
I samma stund som jag sminkat mig klart så plingade min mobil till som låg vid handfatet. Det var från Justin.
Jag saknar dig redan.. Kom så fort du är klar! xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox
Jag log brett för mig själv och satte upp håret i en slarvig tofs innan jag lämnade hotellrummet igen för att gå tillbaka till Justin.
________________________________________________
'
De sista timmarna som spenderades på hotellet gick på tok för snabbt. Jag och Justin låg på hans säng, pratade, skrattade, och åt skittles.
"Jag vill inte att du åker..", sa Justin plötsligt och såg mig rakt i ögonen.
"Jag vill inte heller åka..", började jag och log snett mot honom.
"Men åk inte då! Du kan stanna med mig, följa med på turnen!".
"Justin, du vet att jag jätte gärna vill, men det funkar inte, det skulle aldrig gå!", svarade jag. Justin blev tyst ett tag innan han svarade.
"Men du förstår inte hur mycket jag kommer sakna dig!". Jag kände hur tårarna började ta form innanför ögonlocken men bet mig hårt i läppen för att inte få dom att välla fram.
"Jag kommer sakna dig också, så grymt mycket..
sa jag med låg stämma och fortsatte.
"Tänk om vi aldrig ses igen, tänk om vi glömmer varandra, tänk om..", mer han jag inte säga innan Justin avbröt mig.
"Men tänk om det inte blir så då! Det är upp till oss att se till att vi ses igen, att vi håller kontakten!". Han kysste mig i pannan och tog min hand.
"We can do it!", sa han och log. Jag började skratta åt hans ordval och upprepade vad han precis sagt.
"We can do it!".
"Så ska det låta!", började han och fortsatte.
;
"Juste, på tal om att hålla kontakten.. Här!", sa han och sträckte sig efter en ihopvikt lapp som låg på nattduksbordet som han sedan gav till mig.
"Vad är det här?", sa jag och såg frågande på honom. På lappen stod ett flertal nerkladdade ord och namn.
"Det här.. det är mitt twitternamn, här är facebook och det här är kodordet jag har till min andra mobil om du ringer..", sa han och pekade på de olika siffrorna och namnen på lappen.
"LizzyPigear10?", läste jag högt och såg oförstående på honom.
"Ja alltså, det är min twitter, privata twitter.. min maneger sa att jag skulle ta något namn som var så olikt mig själv som möjligt, så ja, därav det vackra namnet!", sa han och flinade.
"Ja, det var ju inte så orginellt precis, Lizzy Grisöra..", sa jag och började skratta.
"Ne, men hittills har ingen kommit på att det är jag! Så, berätta helst inte för nån vem denne Lizzy egentligen är!", sa han och blinkade.
"Nejdå! Jag lovar!".
.
Justin hade bestämt sig för att följa med till flygplatsen för att säga hejdå. Så medan min och Millas familj klämde ihop sig i två taxibilar och begav sig dit fick jag åka med Justin, hans chaufför och så många som fyra av hans livvakter. De hade tyckt det var säkrast eftersom flygplatsen var så pass stor. Ju närmre flygplatsen vi kom ju närmre kom jag också verkligheten, att jag skulle åka hem, hem till Sverige. Tårarna brände bakom ögonlocken hela vägen, men genom att titt som tätt bita mig i läppen lyckades jag undgå att få de att välla fram. Justin måste dock ha sett det för han tog min hand och kramade den hårt innan han sa.
"Vi kommer ses igen snart, jag lovar!".
Jag log mot honom, böjde mig fram och gav honom en kyss.
'
Vi blev hänvisad till en ingång där det var betydligt mindre folk än vad det brukar vara så här dags på en flygplats, så jag antog att det var någon slags vip ingång. Och än så länge hade ingen sett Justin, jag antog att det var pga hans röda mjukisdress dom han dolde sig själv med.
"Mamma och resten skulle bara checka in bagaget, sen kommer dom hit", sa jag efter att ha lagt på mobilen och log mot den ena livvakten som skulle gå ut och informera chauffören om hur långt tid det ungefär skulle ta innan de behövde skjuts tillbaka. Han nickade förstående till svar.
"Grabbar, vi går bara dit bort en sväng..", sa Justin till livvakterna innan han tog min hand och ledde mig bort mot en bänk där vi slog oss ner.
"Shit, jag vill verkligen inte åka!", suckade jag och blundade. Då kände ja hur Justin la något i min hand. Jag öppnade ögonen och såg ner på det lilla föremålet.
"Jag vill att du tar den!", sa Justin och log mot mig.
"Men, det här är ju.. är det inte? Justin jag kan inte, den här använder du ju alltid!", sa jag. Han hade gett mig ett blått flätat armband, och jag visste precis vilket armband det var. I en intervjuv för nått år sedan hade han berättat att det var ett armband han i princip aldrig tog av sig. Han hade fått det när han var liten, och sedan dess alltid haft på sig det vid speciella tillfällen, det var istället för en maskot, hade han sagt.
"Nej Tyra, ta det. Då har vi en anledning till att ses igen! Du får låna det tills dess!". Nu kom tårarna en efter en rullandes nedför mina kinder. Jag kastade mig i armarna på honom och kramade om honom hårt och länge. Han tog händerna om mitt huvud och kysste mig sedan länge.
'
"Tyra!", hörde jag plötsligt en röst långt borta. Jag vände mig om och såg hur mamma vinkade åt mig borta vid en av ingångarna till säkerhetskontrollen. Det var dags att gå. Nu såg jag till och med hur en tår sökte sig ner längst Justins kind, men han var snabb på att torka bort den. Jag kramade och kysste honom om vartannat, och han gjorde detsamma mot mig. Strök mig över håret och torkade bort tårarna med hans tröjärm. Vi kunde inte förmå att släppa taget om varandra.
"Jag älskar dig!", sa Justin och log svagt. Hans ögon var blanka.
"Jag älskar dig med!", sa jag innan jag avbröts av mamma.
"Tyraa! Vi måste gå!", ropade hon. Jag gav Justin en sista kyss innan jag var tvungen att ta ett steg bak.
"Vi ses..", sa jag. Justin bet sig i läppen.
"Vi ses..", upprepade han och drog handen strax under ögonen. Men jag kunde inte gå utan stod orörlig på samma plats. Justin tog ett kliv fram och omfamnade mitt ansikte i hans händer.
"Vi kommer ses igen, deal?", sa han och log innan han var tvungen att torka bort ännu en tår från hans kind.
Jag nickade långsamt innan jag log och svarade.
"Deal". Sedan gav han mig en lång sista kyss innan jag var tvungen att vända mig om och gå. Med mascaran långt nerrunnen under ögonen vinkade jag åt honom minst 8 gånger medan vi fick lägga handbagaget på ett band, bli kroppsvisiterade och slutligen ta våra saker och gå vidare. I samma sekund som jag släppt honom med blicken så vibrerade min mobil till.
I LOVE YOU, xoxo Justin, löd smset. Jag kramade om de blåflätade armbandet och log.
Hela den hemresan föll tårarna en efter en ner i mitt knä, men inte bara av sorg, utan även av lycka.
meheartjustin
___________________________________________________
'
Lämna gärna en kommentar om vad du tycker! :) ♥


Dålig uppdatering..

.. men nästa del kommer senare idag! :)

Part 90

Tidigare:
Trots att jag den natten egentligen borde ha varit så glad, nöjd och lycklig som jag någonsin kunde bli så hade jag svårt att sova. Jag och Justin låg nerkrupna tätt intill varandra i hans säng och pratade långt in på småtimmarna. Han strök mig varsamt över ryggen och viskade att allt skulle bli bra, att vi skulle ses igen. Trots att jag så gärna ville tro honom så kunde jag bara inte.
_____________________________________________________________
'
Nästa morgon så vaknade jag av Justins en aning morgontrötta röst utifrån hallen. Han pratade med någon men vem det var kunde jag inte urskilja på rösten. Jag sträckte på mig och gäspade stort. Precis när jag skulle sätta mig upp så
uppenbarade sig Justin bakom dörren.
"Blunda!", beordrade han mig och log. Hans hår var alldeles rufsigt och det ända han hade på sig var ett par boxershorts och en stor t-shirt vilket gjorde att jag inte kunde undgå att le tillbaka mot honom innan jag satte upp händerna framför ögonen.
"Voíla!", sa han sekunderna senare som ett tecken på att jag kunde öppna ögonen igen. Framför sängen hade han rullat in en liten vagn fylld med frukt, juice, och en hel hög med pannkakor.
"Åh, vad gott!", utbrast jag drog in doften av nygräddade pannkakor som redan lagt sig som ett enda stort os över hela hotellrummet.
"Vad gullig du är!", fortsatte jag och log tacksamt mot honom. Sedan kunde jag inte låta bli att skratta när jag än en gång lät blicken falla på hans frisyr.
"Speciellt din frisyr!".
"Ja, morgonen och mitt hår är ju inte bästa vänner precis..", sa Justin, hoppade upp i sängen han med och gav mig en lång kyss.
"Fast jag sa aldrig att det var fult!", upplyste jag honom om och log innan jag fortsatte.
".. jag tycker det är.. sexigt!". Jag drog handen genom hans hår och fick det att se ännu rufsigare ut.
"Jag tycker ditt hår också är sexigt..", sa han och började rufsa till mitt hår. Säkert först en minut senare slutade han och då satt vi där på sängkanten båda två med hår som gick upp till taket och skrattade åt varandra.
'
ggg
När frukosten var uppäten var jag tvungen att gå tillbaks till mitt hotellrum för att packa. Om bara 3 timmar skulle vi vara på flygplatsen. Jag uttryckligen mosade ner alla mina saker i min resväska, allt för att hinna spendera så mycket tid med Justin som möjligt innan vi var tvungna att åka.
"Ojojoj, gick det vilt till inatt eller?", frågade Milla som med största sannolikhet syftade på min frisyr.
"Kanske..", svarade jag kort och flinade mot henne innan jag låste in mig på toaletten för att byta om. Det fick bli samma reseoutfit som jag haft när jag rest hit, svarta leggings, linne och en grå kofta. I samma stund som jag sminkat mig klart så plingade min mobil till som låg vid handfatet. Det var från Justin.
Jag saknar dig redan.. Kom så fort du är klar! xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox
Jag log brett för mig själv och satte upp håret i en slarvig tofs innan jag lämnade hotellrummet igen för att gå tillbaka till Justin.

______________________________________________
'
Blev en väldigt kort bit nu som jag hade i utkast, fömodligen kommer fortsättningen senare ikväll! :)
Tack till alla som kommenterade i inlägget under! Vet inte riktigt vad som är fel, för vissa ser fortfarande inte headern.. Ska försöka fixa det! :)



Ny header!

Nästa del kommer imorgon eller på onsdag för ikväll hinner jag tyvärr inte skriva något. Men när ni ändå är här kan ni få säga vad ni tycker om min nya header? Gjort den helt själv faktiskt, tro det eller ej! Dock är den inte helt klar än, funderar på att lägga till lite småsaker och sen ändra bakgrunden..
'
Men hittills, vad säger ni? HISS eller DISS? ;P
'

Part 89

Tidigare:
Efter att ha sagt hejdå till mamma, pappa och Milla så ställde jag mig i hissen och åkte ner till lobbyn. Jag drog fram mobilen och kollade på klockan. 16.53. Om 7 minuter borde han vara här.
______________________________________________
'
Sekunderna blev snabbt till minuter. Visst var det här han hade sagt åt oss att träffas? Jag såg mig omkring men kunde inte skymta honom någonstanns. När klockan blivit 10 över och jag precis skulle dra upp mobilen ännu en gång för att smsa honom så var det någon som knackade mig på axeln.
"Ursäkta, är du möjligtvis Tyra?". Det var en äldre dam som frågade mig, hon såg ut att jobba här.
"Jaa.. hurså?", svarade jag tveksamt.
"Ja men jag tänkte väll det. Följ mig, Justin bad mig hämta dig..". När hon uttalade hans namn blev hon med ens på sin vakt och såg sig spionaktigt omkring innan hon ledde mig in i receptionen och ut ur en bakdörr. Samma väg vi tagit tidigare i veckan för att undvika paparazzis. Hon ledde mig fram hela vägen till bilen och öppnade dörren till baksätet åt mig. Artigt tackade jag för hjälpen och hoppade in. Först när hon stängt bildörren fick jag syn på Justin som satt i sätet bredvid. Jag blev så chockad att jag hoppade till en aning.
"Ooh oooooh", visslade han när han mötte min blick innan han fortsatte:
"Snygging!". Jag blev en aning generad, om det var för hans plötsliga uppträdande eller hans kommentar visste jag inte.
"Du med!", sa jag och log brett mot honom innan jag böjde mig fram och kysste honom. Han knäppte sig loss från bältet och hoppade närmre mig medan han besvarade kyssen. Sedan drog han sin hand genom mitt hår några gånger innan vi plötsligt avbröts av ett plötsligt harklande från framsätet. Vi satte oss snabbt till rätta innan chauffören försiktigt frågade.
"Vart var det ni skulle?".
"Black River 43", svarade Justin innan han såg på mig och flinade. Nyansen i mina kinder tycktes bara bli ännu rödare men ändå kunde jag inte undgå att fnittra hysteriskt, samtidigt som jag med en hand för munnen försökte dämpa mig.
"Såå.. vad har du gjort idag då?", började jag att fråga Justin för att inte få chauffören att känna sig skyldig till den pinsamma tystnaden som uppstått. Men han han inte svara innan jag började skratta igen, vilket fick Justin att göra detsamma. Så satt vi hela resan sen, försökte starta en vettig konversation gång på gång. Men var det inte jag som började skratta så var det han.
'
När vi klev ur bilen var jag nästan tårögd av allt skrattande. Jag måste vara övertrött, var min tanke när vi klev in i en stor inglasad byggnad. Justin såg sig kort om innan han tog min hand och drog mig med honom.
"Kom, vi skyndar innan fotograferna hittar oss..". Kenny, Justins livvakt och ännu en storväxt kille jag inte kände igen var snabba på att få personalen i vad jag antog var en restaurang, att visa oss till vårt bord. När servitören öppnade dörren in till de rum där vi bevisligen skulle sitta tappade jag nästan hakan.
"Vi sitter här utanför!", sa Kenny till Justin innan de stängde dörren efter sig och lämnade oss två ensamma i det stora rummet, som egentligen såg ut att rymma minst 20 personer.
"Woow..", sa jag och gick fram till vad man skulle kunna kalla för ena väggen. Saken var bara den, att väggen bestod utav glas, och bakom glaset simmade fiskar av alla dess slag, och jag tror till och med kunde skymta en havssköldpadda. Justin kom upp bakom mig och kramade om mig bakifrån.
"Ballt va?", utbrast han.
"Verkligen!", sa jag och drog med handen längst glaset.
'
Efter att ha studerat fiskarna en lååång stund och diskuterat om vad de alla hette, eller vad de hade för "ras" som jag sa (vilket Justin tyckte var väldigt kul eftersom han sa att det bara är hundar och katter som har raser) så slog vi oss ner vid ett av borden.
"Vad får det lov att vara att dricka?", frågade kyparn som precis kommit in.
"En cola tack!", sa jag och log.
"Samma här!", fortsatte Justin. Kyparn ställde ner en varsin meny framför oss innan han lämnade rummet igen.
'
Vi satt där i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord, uttryckligen. Men sedan kom vi olyckligtvis in på ämnet jag så länge inte önskat fanns, framtiden.
"Shit vad jag kommer att sakna dig!", utbrast Justin plötsligt. Jag såg honom rakt i ögonen och fick verkligen koncentrera mig för att inte låta tårarna börja rinna. Istället svalde jag en gång innan jag svarade.
"Jag kommer sakna dig också!", sa jag och log..
"Jätte mycket!".. tillade jag.
"Men jag kommer sakna dig ännu mer än jättemycket, jag vet inte hur jag ska överleva när du åker!", sa han, fortfarande med blicken spänd i mig.
"Äsch, säg inte så!", sa jag och log svagt mot honom.
"Vi borde rymma.. du vet, som Romeo och Julia!", utbrast han då. Jag kunde inte låta bli att skratta åt hans förslag.
'
När klockan var halv 1 så var vi tvungna att lämna våra platser eftersom restaurangen skulle stänga. Jag ville verkligen inte åka hem, eftersom jag visste att det här förmodligen skulle bli min sista natt någonsin tillsammans med honom. Imorgon någon gång på eftermiddagen skulle planet lyfta, usch!
"Kan du inte sova över här inatt?", sa Justin när vi var tillbaks på hotellet och nickade mot hans rum.
"Men tror du verkligen att din mamma..", mer hann jag inte säga innan Justin fortsatte.
"Nejdå, oroa dig inte för henne! Hon har ett eget rum där hon förmodligen redan ligger och sover!".
"Säger du det så!", svarade jag och log mot honom medan han drog upp kortnyckeln och öppnade dörren.
'
Trots att jag den natten egentligen borde ha varit så glad, nöjd och lycklig som jag någonsin kunde bli så hade jag svårt att sova. Jag och Justin låg nerkrupna tätt intill varandra i hans säng och pratade långt in på småtimmarna. Han strök mig varsamt över ryggen och viskade att allt skulle bli bra, att vi skulle ses igen. Trots att jag så gärna ville tro honom så kunde jag bara inte.
'

.

Tack för alla otroligt peppande och söta kommentarer, jag blir så djävulskt glad! ;) Flera skrev att det ägnat flera timmar åt att läsa igenom hela den här novellen, ni förstår inte hur glad man blir av att höra sånnt! Så fick jag även en kommentar från en läsare som är kille, ovanligt men även det otroligt kul!
'
En läsare vid namn Selina gav mig tipset/önskemålet av att jag skulle lägga in fler bilder eftersom det ger en klarare bild av miljöer osv. Jag har försökt flera gånger men det tar sådan tid att hitta "bra" och passande bilder. Men jag håller med dig om att det är roligare med fler bilder, så jag ska försöka ändra på det så gott jag kan! :D
'
Börjar skriva på nästa del nu, får se om den kommer antingen ikväll eller imorgon! :)

Part 88

Kvällen därpå fick jag lov att lämna sjukhuset och åka tillbaks till hotellet med hänvisning till att ta det lugnt och äta smärtstillande max 2 gånger per dag.
'
Dagarna rullade på snabbare än vad jag hoppats. Jag visste att det snart var dags för att åka hem så därför kunde jag inte riktigt glädjas åt att vakna på morgnarna på samma sett som jag kunde i början av resan. Om förmiddagarna var jag för det mesta på hotellrummet och bara vilade som läkarna sagt åt mig, och framåt eftermiddagen gick jag antingen ut en sväng med resten av familjerna eller träffade Justin. Vi försökte att umgås så mycket det bara gick under de sista dagarna, oavsett om det gällde timmar eller minuter. Milla såg jag däremot inte mycket av. Hon hade verkligen fått upp ögonen för den där dansaren hon pratat med bakom scen efter Justins konsert, vilket var väldigt skönt för både Justin och mig. Inte för att vara taskig, men det var verkligen en lättnad att slippa behöva tänka på vad hon skulle tycka och tänka om allt jag och Justin gjorde.
'
Kom till receptionen 17.00! xoxo Justin
Så löd smset som jag fick under måndags eftermiddagen när jag satt på Starbucks och drack en caffe latte, till hälften fylld av massa socker och mjölk. Jag kramade om mobilen och log brett.
"Jag börjar gå hem, ska försöka vila lite..", sa jag och reste mig. Bättre ursäkt kom jag inte på. För egentligen hade ,speciellt mamma, uppskattat om jag suttit kvar ett tag till.
"Gör så gumman!", sa hon innan hon fortsatte.
"Vilken tid ska ni träffas?", trots att jag skulle kunna svara i samma sekund som hon ställt frågan så låtsades jag tänka efter ett tag.
"Runt 5 sa han.. Nere i receptionen.".
"Okej, vi ska också ut och äta så vi kommer nog gå tillbaka ganska snart vi med.. Kom förbi mitt och pappas hotellrum innan du går sen bara!".
"Okej, hejdå så länge!", sa jag och vinkade till resten vid bordet.
'
Så fort jag stängt hotelldörren efter mig sprang jag fram till datorn och satte på "Higher" samtidigt som jag satte i plattången och hällde ut allt innerhåll från min sminkväska på sängöverkastet.
'
(fortsättning under klippet..)
'
Jag skuttade runt som ett litet barn samtidigt som jag drog borsten genom håret och bättrade på mascaran gång på gång. Därefter drog jag på mig min outfit efter en hel del velandes hit och dit. Justin hade inte gjort så mycket som att gett mig en ynka liten ledtråd om vart det var vi skulle ikväll, så om jag skulle vara finklädd eller inte hade jag ingen aning om. Det slutade med att det blev en rosa-orange tunika, en tunn jacka, kilklackar och lite smycken av olika slag. Det kunde både anses som något uppklädd, eller lite mer avslappnat. Jag slängde en snabb blick på klockan när jag var färdig, men till min besvikelse var den bara fem över 4, det var hela 55 minuter kvar tills det att vi skulle träffas! Så den tiden fördröjdes bland annat med att bättra på outfiten genom att även måla naglarna.
'
Efter att ha sagt hejdå till mamma, pappa och Milla så ställde jag mig i hissen och åkte ner till lobbyn. Jag drog fram mobilen och kollade på klockan. 16.53. Om 7 minuter borde han vara här.
Number 1


Idag kommer nästa del! (:

.

Part 87

Postat av: felicia
En fråga bara: 
hur kan justin veta vad milla skriver? hon skriver väl på svenska? :p

SVAR: Hahha, det var några fler som kommenterade detta, och självklart så var det inte meningen att Justin skulle förstå smset. Skyller på att jag var lite stressad när jag skrev den delen.. så ja, det var ett slarvfel! Tur att man har sådana uppmärksamma läsare som er! ;)
'
Tidigare:
Vi satt och studerade bilderna och läste rubrikerna högt för varandra länge. De var så löjliga att det blev skrattretande. I samma stund som vi skrattade som mest ringde Justins mobil och efter att han pratat klart sa han att han var tvungen att gå. Han gav mig en snabb puss innan han reste sig upp från sängen.
____________________________________________________________________
'
Dagen rullade på snabbt. När mamma och resterande ur familjen kom och hälsade på gick vi ner och satte oss för att äta lunch på sjukhusets egna café, och jag klarade faktiskt att ta mig hela vägen dit själv, utan varken kryckor eller annat stöd som sjuksköterskan erbjudit mig. När vi slagit oss ner var mamma snabb med att fråga ut mig.
"Hur känns det?".
"Bra, jag har bara lite ont i huvudet och ena benet..", började jag.
"Nej, jag menar allt runtom, jag såg att du redan sett tidningarna..".
"Jaha..", sa jag och tystnade innan jag fortsatte.
"Ja, men det känns väll okej antar jag.. borde jag känna något speciellt?".
"Nejdå, jag tänkte bara så att det inte var något du mådde dåligt över? Jag pratade nämligen med Anna, min kollega hemma i Sverige du vet. Och nyheten hade tydligen redan hunnit sprida sig dit också..".
"Oj..", var det ända jag fick fram.
"Ja fast det var bara någon liten bild på aftonbladets hemsida, det är inte alls lika stort som det tycks vara här..".
Jag nickade till svar innan jag tog en tugga av salladen jag precis blivit serverad.
"Äsch, det är väll bara häftigt, du håller på att bli kändis!", sa pappa skämtsamt och slog mig försiktigt på armen.
'
Timmarna riktigt kröp fram den eftermiddagen. Mamma och pappa tog med sig min lillasyster till något litet tivoli i närheten, så själv fördrev jag tiden framför datorn. Jag läste alla nyhetssidor jag kände till, kollade gamla klipp på youtube, spelade spel, och twittrade mer eller mindre var tionde minut innan jag kom på att jag kunde logga in på facebook, någon kompis borde ju vara inne.. Jag slängde en blick på klockan som stod placerad på nattduksbordet och kunde konstatera att hemma i Sverige var klockan inte mycket mer över 5 på eftermiddagen. Perfekt, då hade de flesta förmodligen redan kommit hem från skolan. I samma stund som jag tryckt på logga in så fick jag till min förvåning se att jag fått 5943 nya vännförfrågningar. Jag kisade för att se om det verkligen stämde, och ja, bevisligen gjorde det de. Men hur i..?
Hejj Tyra! <3
Det var Jennifer som skrivit till mig i chatten. Jennifer som var en av de få tjejer i skolan jag umgicks med.
Helloo Jenn!<3, svarade jag.
Tack gode gud att du lever, hur är det med dig egentligen? :o
'
Vi pratade i säker en timme. Hon berättade om ryktena som cirkulerade i skolan om mig och Justin. Bilderna måste redan ha kommit dit. Sedan fick jag berätta hela min historia från början, eller ja.. inte exakt hela.. Men hur vi träffats, hur jag fått vara hans one less lonely girl och hur jag hamnat på sjukhus. Hon ville veta allt. Sedan (efter att jag minst 5 gånger försäkrat henne om att jag mådde bra och att jag lovat henne en autograf från Justin) så sa vi hejdå och jag loggade ut. Den där autografen visste jag inte om jag någonsin skulle fråga honom om, men jag hade inte mage till att säga nej.
'
När Justin kom tillbaka så låg jag och sov, men vaknade så fort jag hörde hur dörren klickade igen efter honom.
"Hello sleeping beauty!", utbrast han och flinade när jag vänt på mig och mötte hans blick.
Han gick fram till mig och la ner en stor blombukett med röda rosor i vattenkannan som stod på bordet intill.
"Oj, tack!", sa jag och sträckte på mig innan jag studerade dom på nära håll.
"Vad fina dom är!", fortsatte jag.
"Japp, precis som du!", sa han och kröp ner bredvid mig innan han kysste mig.
"Mhm, jag känner mig så otroligt snygg med sjukhuspyjamas, trassligt hår och kuddsträck i ansiktet..", sa jag och log snett.
"Äsch då, det är bara du som märker!", svarade han.
"Ibland är ju så söt så man vill äta upp dig!", sa jag och skrattade.
"Ta en tugga du om du vill!", sa han och körde upp hans arm i ansiktet på mig innan han började skratta han med åt min plötsliga "försvarsställning".
"Inte för att byta ämne.. jag smakar gärna på din arm en annan gång, men hur gick intervjun?", frågade jag och såg på honom.
"Jo den gick nog bra.. jag fick slingra mig runt en hel del frågor men annars så!".
"Är du inte nervös?".
"Ne, inte längre, man vänjer sig.. Första intervjun jag var med i sa jag ingenting alls, det var bara mamma som pratade! Men man lär sig med tiden..".
Jag nickade sakta..
"Du, jag säger inte heller det här för att byta ämne, men.. vad gör du på måndag?". Han såg rakt på mig innan jag svarade.
"Ingenting.. tror jag. Kanske packar..", sa jag och log snett. De faktum av att vi skulle hem till Sverige redan på tisdag gjorde mig deprimerad och nästan en aning rädd hur töntigt det än låter..
"Perfekt, boka inte in något den kvällen!", sa han och log en aning finurligt.
"Vad händer då?", frågade jag nyfiket.
"Det säger jag inte..", sa han och log nästan ännu bredare.. Och det gjorde han inte, trots att jag försökte få det ur honom hela den eftermiddagen..
'

Part 86

Jag kunde knappt sluta gapa när sändningen slutat. Var det verkligen mig de pratade om.. på TV? Längre han jag inte tänka innan nästa lilla chock kom. Det stod i smset från Milla.
_______________________________________________________
'
Jag läste hennes sms om och om flera gånger. Kunde det verkligen vara sant?
Ja, jag mår bra! Men vet du att du är ÖVERALLT? Jag menar det verkligen, såg dig nyss på tv, OCH i ett flertal tidningar! Du ska se, på framsidan och allt! Säg till när du mår bättre så lovar jag att komma över med en bunt så du själv får se om du inte tror mig!
'
"Är du okej?", frågade Justin som bevisligen vaknat och nu såg på mig med trötta ögon.
"Jaa..", mumlade jag och läste om smset ännu en gång i samma stund som Justin kröp upp bredvid mig och gjorde detsamma.
"Åh, jag visste det!", sa han och la ena handen för pannan medan han drog en djup suck.
"Vadå?", sa jag och såg frågande på honom.
"Det här, du kommer synas överallt..", sa han och nickade mot smset. Innan jag hann svara så fortsatte han:
"De kommer säkert vara efter dig 24/7 nu.. och jag, jag är bara orolig..". Han tystnade ett tag innan han fyllde i meningen.
"Jag är bara rädd för att du inte ska orka med det, pressen och allt, och i stället.. typ skita i allt..".
"Skita i allt?", upprepade jag.
"Ja, skita i det här, skita i oss..", innan han hann prata till punkt var jag snabb med att avbryta.
"Men Justin, säg inte så! Jag bryr mig mig inte om pressen, jag skulle aldrig bara kunna skita i dig!".
"Säker?".
"JA", försäkrade jag honom om med hög stämma.
"Okey, tur för mig..", sa han och flinade innan han gav mig en utdragen kyss.
"Skulle inte du kunna gå och köpa några tidningar?", frågade jag honom sedan och rotade fram en ihop knögglad sedel i jackfickan som hängde på en krok alldeles intill sängen.
"Absolut!", sa han och gick ut utan att ta med sig sedeln. Jag lipade åt honom när han vände sig om och flinade. Att han alltid skulle vara så himla envis.
'
Jag reste mig sakta upp och ställde mig på båda benen. Ena knät värkte men jag kunde utan att ta stöd med något ta mig fram och tillbaks i rummet. Mamma hade lämnat lite utav mina saker i en liten bag på golvet bredvid mig, så jag drog upp datorn därifrån och gick tillbaks till sängen. I loggade in på spotify och satte på en låt. Mer hann jag inte göra innan Justin kom tillbaka med en bunt tidningar under armen. Han släppte ner dom i min famn och jag började med ens att bläddra. Flera av omslagen pryddes av mig, från olika vinklar och med olika rubriker.
"Shit vad jag ser ut!", utbrast jag och studerade mig närmre. Jag hade en blåtira runt ena ögat och håret var i en enda röra där jag låg i fosterställning på asfalten.
"Shit vad pinsamt! Se hur jag ser ut!", sa jag och skrattade.
"Äsch då, så farligt är det inte, jag tycker du är söt!", sa Justin och flinade innan han fortsatte.
"Den blåa färgen runt ena ögat matchar dina byxor!".
Jag började skratta ännu mer innan jag slängde tidningen på honom.
"Du är inte helt normal du..".
'
Vi satt och studerade bilderna och läste rubrikerna högt för varandra länge. De var så löjliga att det blev skrattretande. I samma stund som vi skrattade som mest ringde Justins mobil och efter att han pratat klart sa han att han var tvungen att gå. Han gav mig en snabb puss innan han reste sig upp från sängen.
"Jag kommer tillbaka senare idag, efter intervjuven!"

Tack för alla stöttande kommentarer..

.. i och med dom har jag bestämt mig för att trots allt fortsätta skrivandet på den här novellen! ;) Men som ni föreslog så kommer jag inte uppdatera dagligen, men i alla fall några gånger varje vecka. Ibland mer, ibland mindre beroende på hur mycket jag hinner/känner för. Bättre det än inget..
tack ännu en gång för alla söta kommentarer, jag blir otrooligt glad över dom! :) ♥
Hinner tyvärr inte uppdatera något idag, men imorgon så kommer fortsättnignen, part 86!
'

..

Som ni förmodligen märkt så har jag inte uppdaterat bloggen på några dagar, och detta på grund av att jag inte haft tid/lust och för att jag tyvärr funderar på att lägga ner bloggen helt och hållet. Känner att den tar för mycket tid och jag hinner aldrig uppdatera så mycket som jag helst skulle vela göra. Känns väldigt trist eftersom jag fortfarande har så mycket idéer på vad som skulle kunna hända, och det är så himla kul att få era peppande kommentarer efter varje part.. menmen. Tänkte börja med en bloggpaus fram tills fredag eller lördag och först då avgöra hur jag gör. Kanske fortsätter trots allt, vi får se!
'
xoxo, Tyra.    ;)

Part 85

Tidigare:
När Justin kom tillbaka igen höll han i två kassar, en i varje hand.
"Utbudet var inte så stort, men det var några affärer som redan öppnat..".
"Öh, inte så stort?", upprepade jag när han ställde ner kassarna på sängkanten och började packa upp.
"Munkar, juice, mackor.. nån yoghurt tror jag och kakor!". Han knögglade ihop kassarna och slängde dom på det lilla nattduksbordet som knappt rymde något mer än väckarklockan och vattenflaskan som redan stod där.
________________________________________________________
'
Han skulle precis gå för att hämta den lilla pallen vid fönstret för att sitta på innan jag stoppade honom.
"Äsch, du får också plats här!", jag hoppade åt sidan så att vi gott och väl kunde få plats båda två. Han log innan han slängde sig ner i sängen. Men tog de lite lugnare när han närmade sig mig.
"Har du ont?", frågade han och petade mig försiktigt på armen.
"Njaee, bara lite.."..
"Här då?", frågade han igen och petade mig på benet.
"Haha, nä, inte där..".
"Här då?", sa  han och petade mig på halsen.
"Nope!
"Men här då?", sa han ytterligare en gång och la sitt finger över min mun. Först nu förstod jag vad han var ute efter.
"Haha, nej Justin, inte där heller!", sa jag och log mot honom.
"Vilken tur!", sa han och flinade innan han böjde sig över mig och kysste mig långsamt. Jag kysste honom tillbaka och la handen på hans knä. En aning klumpigt försökte Justin komma ännu närmre mig utan att lägga allt för mycket tyngd på någon av mina kroppsdelar. Men det slutade med att han tappade balansen och ramlade ihop så hans hand hamnade rakt på min mage.
"Iihh", utbrast jag och skrattade. Jag var så kittlig att man nästan kunde tro att jag överdrev. Justin nöp mig på samma ställe igen innan han stäckte sig efter mackorna och juicen.
"Varsågod!", sa han och gav mig en macka.
'
Efter att vi ätit upp nästan allting så somnade Justin i min famn. Han måste ha varit jättetrött med tanke på att han varit vaken hela natten vad jag förstod det som. Försiktigt för att inte väcka honom så sträckte jag mig efter kontrollen och satt på den lilla frukostteven som satt uppmonterad i ena hörnet av rummet. Jag zappade mellan kanalerna en lång stund innan jag beslöt mig för att stanna vid en kanal som kallades TW Z, men efter att ha konstaterat att dom inte visade annat än nyheter där så drog jag fram min mobil ur jackfickan som hängde på en krok alldeles intill sängen. Jag undrade vad som hänt med Milla, tänk om hon också blivit nersparkad efter det att jag tappat medvetandet. Jag fick med ens dåligt samvete över att jag inte tänkt på henne tidigare. Så snabbt knappade jag in ett meddelande där jag frågade hur hon mådde. Bara sekunderna efter att jag tryckt på "skicka", så hörde jag plötsligt Justins namn nämnas på TV:n. Med ens drogs min uppmärksamhet dit. Jag höjde volymen en aning och koncentrerade mig för att försöka förstå vad dom sa.
".. det var strax efter det att Justin Biebers konsert slutat som olyckan inträffade. Enligt uppgifter från vittnen ska en grupp tjejer, förmodligen så kallade beliebers, ha till en början börjat hotat en ensam flicka med kniv för att sedan sparka ner henne. Anledningen sägs vara självaste Justin, det sägs ha varit avundsjuka på denna tjej (enligt uppgifter namnged Tyra), som under ett flertal tillfällen setts tillsammans med Justin själv. Flickorna rymde sedan från platsen men poliserna säger sig veta vilka dom är. Tyras vårdades under natten på sjukhus med hennes tillstånd sägs nu inte vara kritiskt".
'
Jag kunde knappt sluta gapa när sändningen slutat. Var det verkligen mig de pratade om.. på TV? Längre han jag inte tänka innan nästa lilla chock kom. Det stod i smset från Milla.
'
___________________________________________________'
' Vad tror ni nästa "lilla chock" handlar om? ;)

RSS 2.0