Part 82

Tack för alla söta kommentarer! Jag blir så himla glaad! Fortsätt så! :D Och det är jättekul att höra att flera nya läsare faktiskt orkar läsa om från del 1, bättre betyg än så går väll knappast att få! ;) Här kommer en ganska lång (och händelserik..) del, hoppas ni gillar den! ♥
_____________________________________________
'
När vi kom tillbaka till det vad Justin och gänget kallat "chillrummet" så kom Milla skuttandes mot mig.
"Oh my gooood, han är sååå söt!", viskade hon till mig. Innan jag han svara så fortsatte hon.
"Han heter Math och är halvspanior, hans mamma är tydligen därifrån, fatta vad gulligt! Och han bjöd ut mig på middag i övermorgon, åh vilken gentleman! Såg du han ögon, sådär riktigt mörkbruna, nästan så man drunknar i dom alltså! Shit jag är såå lycklig!".
"Vad kul!", var de ända jag lyckades få fram.
"Ja, han är en riktig godbit!", sa Justin som hela tiden stått bredvid mig och blinkade sedan mot Milla. Hon hoppade upp och ner av iver och kunde inte sluta le.
"Ni kan vänta här, jag måste bara packa ihop mina saker innan vi kan åka..", fortsatte han och log.
"Nå, hur gick det själv då?", frågade Milla i samma stund som han vänt ryggen till.
"Skit i det så lever du längre", sa jag och flinade mot henne. Milla spelade förvånad innan hon visslade.
"Nice!".
'
Efter några minuter var Justin tillbaka. Danscrewet hade redan åkt tillbaks till hotellet så nu var det bara jag, Milla, Justin och Justins livvakt kvar, och ett fåtal till personer som jag inte visste vilka det var.
"Julianna var precis ute och kollade, området är fyllt med papparazzis..", började Kenny, som Justins livvakt hette. Mer kunde jag inte höra men Justins rynkande på näsan när han därefter kom mot oss såg inte så positivt ut.
"Vi fick tyvärr veta att området är fullt av fotografer, så Kenny tyckte inte det var någon bra idé att vi åker i samma bil eftersom det inte finns något garage i varken den här byggnaden eller på hotellet, alla kommer bli som vilddjur när de ser oss..".
"Nej men det är lugnt! Vi kan gå, det är ju så nära!", var jag snabb på att svara.
"Det känns så taskigt.. men det är för ert eget bästa!"
"Nej känn inte så, vi klarar oss!", sa jag och log mot honom.
"Okejj", svarade han och log svagt innan han fortsatte.
"Men vi syns framme vid hotellet!".
"Yes we do! Sisten dit är en skit!", svarade jag innan vi blev visade vägen ut av en äldre kvinna.
'
Ute hade det börjat blivit mörkt. Utan gatlamporna som stod uppradade längst trottoarerna så hade vi nog knappt hittat hem.
"Jadå mamma, det går bra! Japp, om en halvtimme? Okej! Japp vi är snart bara 4 kvarter bort! Jaja, hejdå..",sa Milla och la på luren innan hon vände sig mot mig.
"Så fort vi kommer hem måste vi skynda oss att byta om, dom hade bokat bord på nån restaurang om en halvtimme..".
"Oj, så tidigt?!", utbrast jag och ökade farten.
"Japp, tydligen..", sa Milla och tystnade. Plötsligt uppenbarade sig ett gäng tjejer framför oss. Först la jag knappt märke till dom utan tänkte bara gå åt sidan för att kunna gå om dom, men då blockerade de den vägen också. Jag försökte smidigt glida emellan två av tjejerna i tron om att de bara utan en slump råkat flytta på sig precis när jag skulle förbi men då gick de ihop ännu tajtare.
"Och vart tror du att du ska?", utbrast en av tjejerna och såg på mig. Jag såg förvånat på henne. Var det verkligen mig de pratade med?
"Ehh, frågar du mig?", frågade jag försiktigt.
"Ja, vem fan tror du!", svarade en av de andra tjejerna rappt.
"Ja, alltså.. jag sk a bara hem.. eller alltså, till hotellet..", svarade jag ochkastade en osäker blick på Milla som såg minst lika förvånad ut som jag.
"Du ska inte tro att du är någon bara för att du träffar Justin.. han är inte din!", sa en av tjejerna och såg irriterat på mig. Jag försökte backa undan men då märkte jag att de näst intill bildat en liten halvdan cirkel runtom mig.
"Låt henne va!", utbrast Milla och försökte dra undan två av tjejerna för att komma in till mig i den lilla cirkeln, men de knuffade undan henne. Alla av dom var väldigt välbyggda och kraftiga. Milla skulle inte ha en chans.
"A..alltså, jag, jag tror ni måste tagit fel!", sa jag nervöst och såg mig omkring i hopp om att se en liten håla där jag kunde smita ut.
"Vi är inte dumma! Vi såg dig på scenen, i tidningarna, till och med på teven! Du är överallt!", började en av tj ejerna innan en annan fortsatte.
"Sluta kladda på Justin, annars..". Plötsligt drog hon fram en kniv ur fickan, men hon visade bara en så pass liten bit av den så att bara jag skulle kunna se den, hon ville inte få någon uppmärksamhet från de förbipasserande fotgängarna. Den var inte stor men tillräckligt för att avskräcka mig.
'
Nu började hjärtat slå allt snabbare och adrenalinet pumpade som aldrig förr. Jag var skräckslagen. Alla tjejerna slängde ur sig fula ord och dumma kommentarer. Jag förstod inte allt, men bara genom att se dom i ögonen och höra deras tonfall kunde jag bara gissa mig till vad de sa.
"Tyra, Tyra! Kom!", upprepade Milla gång på gång och försökte rycka tag i de förbipasserande för att få hjälp, utan resultat. Jag kände mig så otroligt liten när jag stod där i mitten av ringen. Jag vågade knappt röra mig, fast jag förstod att jag var illa tvungen att göra det ändå. Så jag tog mod till mig. Svalde hårt tre gånger och knöt nävarna. Nu skulle jag ut. Tjejerna fortsatte och slänga ur sig ord efter ord, mening efter mening trots att jag slutat lyssna för länge sen. Jag tror till och med att jag kände hur någon spottade på mig från sidan.
"Ett, två, tre..", tänkte jag tyst för mig själv. Jag tog ett stort steg mot tjejen som såg ut att vara svagast och drog undan henne med all kraft jag hade.
"Shit, jag gjorde det!", han jag tänka och skulle precis springa min väg när jag kände ett hårt slag mot bakhuvudet. Det gick som en stöt igenom hela kroppen innan jag ramlade ihop på den hårda asfalten. Utan förvarning kände jag strax därefter en spark i magen, och en till, och en till, och en till.. Jag kved av smärta. Allting runtom mig började snurra innan den där sista sparken träffade mig rakt i ansiktet. Efter det blev allting svart.
'

Kommentarer
Postat av: felicia

shit vilka idioter :o

nu blev det ju jättespännande!

en del till ikväll snälla? :)

2011-02-26 @ 19:13:30
Postat av: Johanna

mer mer mer :D

MER JUSTIN :d

2011-02-26 @ 19:52:20
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: mathilda

Guuud vad spännande!! :O en till del snart!? älskar hur du skriver :D



2011-02-26 @ 19:52:44
Postat av: Anonym

Skriv mer nu! Det e ju shit spännande!! Vad kommer hända nu?

2011-02-26 @ 20:37:41
Postat av: Amanda

Neeej stackars Tyra, fett läskiga tjejer. Justin måste komma och rädda henne ;)

2011-02-26 @ 21:37:23
Postat av: Yar

omg, jag dör. Mycket spännade. Undra vad som kommer hända med henne nu :o



Hihi snälla en till del ikväll?:)

2011-02-26 @ 21:46:10
URL: http://typyaris.blogg.se/
Postat av: Mooa

Åhhh.. lika bra som vanligt x)) Du måste verkligen skriva mer .. fett spännande !

2011-02-27 @ 00:01:09
URL: http://uandmee.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Skriv mer! DU skriver så galet verklighetstroget, jag skrattar när det är äroligt, jag gråter när det är sorgligt. MER!

2011-02-27 @ 02:59:12
URL: http://onetimebieber.blogg.se/
Postat av: Anonym

Glömde också att säga att jag har ägnat hela natten åt att läsa din berättelse nonstop! MER haha.

2011-02-27 @ 03:00:46
URL: http://onetimebieber.blogg.se/
Postat av: johanna

OMMB FAN VA BRA! längtar till nästa del. ska besöka bloggen 24/7 tills en ny del kmr ;)<3

2011-02-27 @ 20:00:44
URL: http://twitter.com/joannabiebes
Postat av: Anonym

Snälla kan du inte skriva mer snart???:D Det är så himla spännande nu juh!!;D

2011-02-27 @ 21:21:33
Postat av: Isabella

OMG!! sjukt bra novell jag har läst alla delar under kvällen o e helt besatt :) snälla skriv mer :D<3

2011-02-28 @ 01:44:09
URL: http://bellorna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0