Part 60

Tack för alla kommentarer, jag blir sk*t glad! ;D Fortsätt så!♥
Här kommer en låång del som ni önskade! :D
___________________________________________
Morgonen därpå vaknade jag av att någon knackade på dörren. Jag satte mig upp och kliade mig i ögonen. När jag skulle se om Milla också hört det såg jag till min förvåning att hon inte låg bredvid mig längre, hon hade förmodligen redan vaknat. Det kanske var hon som råkat låsa ut sig själv? Jag drog på mig en stor munkjacka och gick ut för att öppna dörren.
"Godmorgon tjuvsovare!", utbrast mamma när hon fick syn på mig.
"Godmorgon", svarade jag och jäspade stort.
"Vi gick precis ner till frukosten allihopa, först tänkte vi låta dig sova, men det är väll lika bra att du kommer nu också? Klockan är ju ganska mycket.. Hur mår du idag, känns det bättre?". Jag nickade ivrigt.
"Japp, jag känner mig lika frisk som en nötkärna! Jag kommer om 3 minuter, ska bara klä på mig..".
"Ja men så bra, ett tag trodde jag nästan att du blivit matförgiftad.. vi väntar där nere!".
'
Efter att ha dragit på mig ett par leggings, ett linne och en stor collegetröja tog jag hissen ner till matsalen. Jag bläddrade fram till Justins sms han skickat till mig igår kväll, I <3 U. Bara genom att se det sprack jag upp i världens största leende. Jag kysste skärmen och hoppades på att hissen inte hade några övervakningskameror, det hade ju bara sett lagom normalt ut.
'
Så fort jag klivit in i matsalen spejade jag ut över folkgrupperingarna, ingen Justin syntes till. Han var förmodligen redan på intervjun. Jag gick fram till buffén och plockade på mig ett ägg, två mackor och lite fruktsallad innan jag slog mig ner vid vårt bord. Milla tycktes vara på ovanligt bra humör vilket fick mig att sucka av lättnad. Kanske kunde hon sluta vara så sur på mig nu när hon äntligen fått träffa Justin, och som det såg ut nu skulle hon även få träffa honom igen när han skulle hämta tillbaka sin film. Jag kastade en snabb blick på klockan ovanför ingången. Halv tolv. Runt två sa Justin att vi kunde träffas, bara vi två. Vi hade bestämt att träffas nere i receptionen. På så sätt skulle jag lyckas komma undan Milla genom att säga att jag skulle låna en dator där. Skulle hon vela följa med ändå får vi ta till med en plan B. Jag fick nästan dåligt samvete av att hålla på att smyga såhär bakom Millas rygg, men efter att hon betett sig som hon gjort så kändes det på något sätt lite enklare. Och hur många gånger hade hon egentligen inte lämnat mig helt ensam för en killes skull? Dessutom har jag faktiskt lovat henne att få träffa Justin igen (under lite längre tid än gårdagens lilla möte), och så vitt jag vet så tänker jag hålla det löftet vilket fick mig att inte känna mig fullt så hemsk.
"Vad ska vi hitta på idag?", frågade Millas lillebror och slevade i sig chokladflingor.
"Jag vet inte, vad vill ni göra?", frågade min pappa. Efter en lång diskussion kom vi fram till att det skulle bli en "gör vad du vill" dag. Våra mammor skulle ta med sig våra yngre syskon på bio, medan papporna skulle gå till någon stor elektronikaffär som låg enhalvtimme bort. Milla och jag ryckte bara på axlarna.
'
Resten av förmiddagen spenderade både jag och Milla på hotellrummet. Jag spelade spel på mobilen eller läste skvallertidningarna vi haft med oss från Sverige, och Milla fipplade med sin mobil eller bättrade på sminket gång på gång. När klockan närmade sig två så sa plötsligt Milla, som på beställning.
"Jag går ut och shoppar.. måste byta en tröja..", innan jag hann säga hejdå så smällde dörren igen. Jag såg ut genom fönstret, och långt där nere kunde jag sedan se henne korsa gatan. Jag drog på mig skor och satte upp håret i en slarvig tofs innan jag begav mig ner till lobyn.
'
Jag slog mig ner i en soffa och väntade medan klockan tickade på. Jag pillade på mobilen, läste ett flertal olika broschyrer som låg utspridda över bordet, bläddrade i en amerikansk inredningstidning, men ingen Justin syntes till. När klockan var tjugo över smsade jag honom.
Jag är i lobbyn, kommer du? xoxo
Jag fick inget svar, men jag gav mig inte utan väntade vidare och bläddrade lite till. Kanske hade han bara blivit lite sen med intervjun? Men när jag väntat i ytterligare 20 minuter och han inte kommit prövade jag att ringa honom, men det var bara telefonsvararen som gick igång, så istället skickade jag ännu ett sms.
Justin, är du där? Det gör inget om du glömt eller är sen, vi kan bara träffas senare i så fall! :) xoxo
Fortfarande inget svar.. Minutvisaren tickade vidare men ingenting hände. Det kändes lönlöst att skicka ännu ett sms, men jag gjorde det ändå.
Justin, om du ser det här, svara bara vad som helst för att visa att du lever! Jag börjar nästan bli orolig.. xoxo
Då äntligen plingade mobilen till bara sekunderna därefter. Med fjärilar i magen läste jag vad han skrivit. Men när läst vad som stod förvandlades fjärilarna med ens till små blyklumpar.
Jag lever.
Bara det? Inga "xoxo"? Ingen glad gubbe? Bara två korta ord och en punkt? Vad skulle det betyda? Jag knapprade snabbt in ett svar.
Har det hänt något? Snälla svara! xoxo
Svaret jag fick gjorde mig nästan illamående.
DU av någon borde veta om det hänt något, trodde jag kunde lita på dig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

2011-01-15 @ 13:15:05
Postat av: anna

oh nej vad har hänt :O snälla skriv en till idag, du skriver så galet bra :D

2011-01-15 @ 13:15:26
Postat av: Anna

OMG. meeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! :o

2011-01-15 @ 13:25:09
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Jennie

fortsääääättt! :D

2011-01-15 @ 13:41:04
URL: http://ryttarteam.blogg.se/
Postat av: Diana <3

Snälla meeeeeeeeeerrrrrrr idaggggg meeeer!!<3 :D

2011-01-15 @ 13:49:03
URL: http://meheartjustin.blogg.se/
Postat av: Johanna

sv: Ja, det gör jag. Gå in på min blogg och rula ner i menyn till länkar. Där finns info som du kan läsa. Sedan kan du skicka ett mail till mig. Allt står i infon ^^

2011-01-15 @ 14:06:23
URL: http://justinbieberstories.blogg.se/
Postat av: felicia

omg, jag vill veta vad som hänt :o!

2011-01-15 @ 14:13:19
Postat av: Emmah

Neeeeeeej,vad har hänt?! Kan nästa komma idag?=)

2011-01-15 @ 14:36:47
Postat av: Y

Omg! Jag dööör. Mer idag!! Snälla :D

2011-01-15 @ 14:51:15
URL: http://typyaris.blogg.se/
Postat av: Johanna

VA!! Jag fattar noll?? undra vad som hänt??? skitbra iaf :D

2011-01-15 @ 15:25:58
Postat av: Laura

OMGOMGOMG!!! Jag dööör av spänning, måste skriva mer.. Snälla, idag. Shit, det kicklas i magen. Undrar vad som har hänt...

Du är bäst! Jag är ditt fan. Älskar din biebernovell. <3

2011-01-15 @ 15:36:26
Postat av: Laura

I alla andra noveller så är det alltid Justin som råkar ut för att tjejen blir sur på honom för dethar blivit något missförstånd, något lurt eller liknande. Nu är det tvärtom, tjejen som råkar ut för det. Och det tycker jag är skitbra. Nu blir det mer spännande.

2011-01-15 @ 15:39:45
Postat av: ELLEN

Kika in på min bloppis och se vad som finns att fynda! Allt mellan kavajer, skor, ytterplagg och innekläder!. Mycket retro/second hand finns att hitta! Nu i dagarna har jag även fyllt på med varor, samt sänkt priset på nästan allt!



Mvh Ellen, http://ellensbloppis.blogg.se

2011-01-15 @ 16:33:44
URL: http://ellensbloppis.blogg.se/
Postat av: M

OMG!!! Meer kommer det mer idag? snälla:)

2011-01-15 @ 16:41:04
Postat av: Siis

HJÄLLPP! o: UNDRA VAD DET HAR HÄNT o: Älskar din novell :D

2011-01-15 @ 17:00:19
URL: http://musicflower.blogg.se/
Postat av: Neejra<3'

SKITBRA<3'

2011-01-15 @ 19:06:49
Postat av: Angelina

MERA!!:D

2011-01-15 @ 20:28:16
Postat av: Anonym

Mera, allvar hatar dig annars. (

2011-01-15 @ 22:22:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0